Antet

Cum comand?Pentru a efectua o comanda exista 3 pasi simpli:
 
  
1.Plasarea produselor in cos:
 
Plasati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul "Pune in cos".
 
Pentru a schimba cantitatea produselor puteti completa alta cantitate si apoi sa apasati  "Actualizare cos".
 
Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati "CONTINUA CUMPARATURILE" iar pentru a plasa comanda apasati "Urmatorul pas".
 
Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.
 
 
2. Autentificare / Creare cont. 
 
Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola.
 
In cazul in care deja detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate.
  
 
3. Finalizare comanda:

Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.
 
Va recomandam sa verificati componenta comenzii cat si pretul. Puteti alege o adresa alternativa de livrare cat si modalitatea de plata.
 
In cazul in care detineti un cod promotional pentru reduceri, tot aici puteti sa-l folositi.
 
In zona MENTIUNI SPECIALE puteti completa toate datele pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi. Tot aici puteti mentiona in cazul invitatilor, daca doriti personalizarea cu unul din textele propuse la sectiunea TEXTE INVITATII. Se pot folosi si alte texte propuse de dumneavoastra. Dupa finalizarea comenzii veti primi un email care atesta inregistarea acesteia sau veti fi contactat de un reprezentant E-SUBLIM.RO.Puteti folosi si formularul de COMANDA INSTANT. Lasati-ne o adresa de mail si nu numar de telefon, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant E-SUBLIM.RO pentru preluarea comenzii. Daca aveti si alte intrebari sau doriti proiecte personalizate dupa preferintele dumneavoastra le puteti transmite prin formularul de contact.
 


Comanda minima este 80 lei si nu include costurile de livrare. In cazul invitatiilor, comanda minima este 30 de bucati. Numarul minim de marturii comandate este 30 de bucati. Va recomandam sa comandati un numar suplimentar de invitatii. Astfel, veti evita realizarea unei comenzi suplimentare. Daca ajungeti in situatia de suplimentare a numarului de invitatii, comanda minima de invitatii comandate este 20 de bucati. 


Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de un reprezentant E-SUBLIM.RO pentru confirmare si stabilirea tuturor detaliilor. Machetarea textului invitatiilor se realizeaza in maxim 2 zile lucratoare. Dupa transmiterea bunului de tipar prin e-mail, comanda Dvs. intra in lucru, termenul de executare fiind de 10-15 zile lucratoare. Pentru produsele realizate exclusiv manual, termenul de realizare pentru o comanda este influentat de complexitatea proiectului handmade ales si de proiectele aflate in lucru la momentul plasarii comenzii. E-SUBLIM.RO incearca in permanenta sa va incante cu termene de livrare cat mai scurte.


Livrarea comenzii. Costurile privind transportul produselor comandate sunt suportate de client. Livrarea* produselor se face in 1-2 zile lucratoare. Comenzile care depasesc suma de 500 lei se livreaza gratuit oriunde in Romania in orasele din reteaua Fan Courier prin curier. 

Doriti livrarea cu alta firma de curierat? Mentionati acest detaliu la plasarea comenzii folosind formularul de MENTIUNI SPECIALE.

 

*Timpul de realizare a produselor lucrate exclusiv manual nu este inclus in acest termen de livrare. 

 


Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru ca evenimentele importante din viata Dumneavoastra sa fie asa cum v-ati dorit! 


Va multumim ca ati ales produse handmade!

Echipa E-SUBLIM.RO
spacer


Website detinut de Butnaru Eugenia P.F.A., CIF: 36334109, Reg.Com: F18/369/2016