Invitatie handmade Delicate Flower. Acum la oferta speciala pe site!

Pentru ca anul acesta se poarta greenery       si… detaliile sublime! Floarea filigranata este lucrata cu mare atentie la detalii si decorata cu perla Swarovski Elements. Invitatia este prevazuta cu eticheta asortata pe spate pe care puteti scrie numele invitatilor. Pentru ca totul sa fie perfect, Dvs veti scrie numele invitatilor la evenimentul din ziua cea mare, cu un marker care va merge de minune cu restul detaliilor invitatiei! ;)

delicate-flower-389-1delicate-flower-389-2green-flower-bloom-390-2

Invitatii dumneavoastra vor fi incantati pentru ca… detaliile chiar fac diferenta! Pentru alte creatii handmade sublime, va invitam sa vizitati site-ul nostruPentru a fi la curent cu toate ofertele noastre speciale si cu toate noutatile de pe site, va invitam sa urmariti pagina noastra de facebook.

Doriti un model nou, creat dupa dorintele dumneavoastra? Va stam la dispozitie cu mare placere. Nu ezitati sa ne transmiteti intrebarile dumneavoastra referitoare la creatiile lucrate un atelierul nostru si pe mail la adresa contact@e-sublim.ro sau folosind formularul de contact de pe site. Va asiguram de intreaga disponibilitate pentru ca evenimentele importante pentru dumneavoastra sa fie asa cum va doriti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>