Antet


Livrare gratuita 
pentru comenzi 
mai mari de 500 lei!


Informatii
Cautare
 
INFORMATII SI COMENZI
0746 418 092

PROGRAM DE RELATII CU CLIENTII
LUNI-VINERI: 15.00-19.00 SSL


E-SUBLIM este un concept izvorat din dragostea si pasiunea pentru frumos si din dorinta de a bucura prin lucruri deosebite. Fiecare creatie lucrata manual are propria poveste si este unica in felul sau pentru ca scrie o poveste... si, de ce nu... orice creatie E-SUBLIM poate scrie si povestea dumneavoastra.

Cum am putea defini o creatie handmade in 3 cuvinte? UNIC, POVESTE, PASIUNE. Da! Totul este rodul pasiunii iar a face ceva unic se rezuma la a trai si reciti povestea acelui "tot". Toate creatiile E-SUBLIM sunt lucrate exclusiv manual din materiale din cea mai buna calitate si reprezinta combinatii simple sau inedite de materiale care doresc sa multumeasca orice iubitor de produse handmade si nu numai. Astfel, cartoanele mate sau perlate si materialele de diverse texturi se transforma in invitatia perfecta pentru orice eveniment cand sunt accesorizate cu panglici de organza, satin, lavanda, iuta, dantela sau catifea. Penele, cristalele sau perlele Swarovski Elements vin si ele sa innobileze creatiile noastre pentru a va oferi acel produs lucrat manual cu efect WOW garantat! 

Toate invitatiile pot fi insotite de setul de accesorii asortate (carduri de masa, meniuri, numere de masa, plicuri de dar, marturii, carte de oaspeti).

Colectiile de invitatii si accesorii se pot plia pe orice tema de eveniment aleasa de dumneavoastra. Albumele foto si cartile de oaspeti pot fi un cadou minunat pentru persoanele importante din viata dumneavoastra.

Va recomandam cu drag calendarele handmade creatie proprie! Felicitarile tematice pot fi oferite colaboratorilor si angajatilor si se pot personaliza cu sigla dumneavoastra.

Doriti un proiect handmade creat dupa dorintele dumneavoastra? Va stam la dispozitie cu mare placere. Nu ezitati sa ne transmiteti intrebarile dumneavoastra referitoare la produsele handmade lucrate un atelierul nostru si pe mail la adresa contact@e-sublim.ro sau folosind formularul de contact de pe site. Va asiguram de intreaga disponibilitate pentru ca evenimentele importante pentru dumneavoastra sa fie asa cum va doriti.

Invitatii dumneavoastra vor fi incantati pentru ca… detaliile chiar fac diferenta!

Echipa E-SUBLIM


 

spacer

©Toate drepturile rezervate E-SUBLIM.RO.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Orice utilizare a continutului (fotografii produse, postari blog), fara acordul prealabil al detinatorului, va fi sanctionata in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor.
Website detinut de Butnaru Eugenia P.F.A., CIF: 36334109, Reg.Com: F18/369/2016