Antet


Livrare gratuita 
pentru comenzi 
mai mari de 500 lei!


Informatii
Cautare
 
INFORMATII SI COMENZI
0746 418 092

PROGRAM DE RELATII CU CLIENTII
LUNI-VINERI: 17.00-19.00 SSL
CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Utilizarea site-ului implica un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate, cu toate efectele ce decurg din aceasta. Conditiile de vanzare exprimate pe acest site au valoare contractuala si pot fi modificate in orice moment fara informarea prealabila a utilizatorilor site-ului. Conditiile aplicabile sunt cele in vigoare in momentul validarii comenzii. In acest sens, utilizatorii pot consulta termenii si conditiile de utilizare a serviciilor E-SUBLIM.RO in orice moment accesand sectiunea TERMENI SI CONDITII.


Comanda minima plasata pe acest site este 80 lei si nu include costurile de livrare. In cazul invitatiilor, comanda minima este 30 de bucati. Numarul minim de marturii comandate este 30 de bucati. Va recomandam sa comandati un numar suplimentar de invitatii. Astfel, veti evita realizarea unei comenzi suplimentare. Daca ajungeti in situatia de suplimentare a numarului de invitatii, comanda minima de invitatii comandate este 20 de bucati. 


Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de un reprezentant E-SUBLIM.RO pentru confirmare si stabilirea tuturor detaliilor. Machetarea textului invitatiilor se realizeaza in maxim 2 zile lucratoare. Dupa transmiterea bunului de tipar prin e-mail, comanda plasata intra in lucru, termenul de executare fiind de 5-10 zile lucratoare. Pentru produsele realizate exclusiv manual, termenul de realizare pentru o comanda este influentat de complexitatea proiectului handmade ales si de proiectele aflate in lucru la momentul plasarii comenzii.


Livrarea comenzii se face respectand conditiile de ambalare impuse de firmele de curierat. Costurile privind transportul produselor comandate sunt suportate de client. Comenzile ce depasesc suma de 500 lei se livreaza gratuit oriunde in Romania in orasele din reteaua Fan Courier prin curier.

 

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

Datele furnizate de clientii/utilizatorii acestui site au caracter confidential si sunt utilizate doar cu scopul de a asigura realizarea in cele mai bune conditii a serviciilor oferite de E-SUBLIM.RO. Informatiile solicitate sunt necesare pentru procesarea comenzilor si emiterea facturilor, nefurnizarea lor implica anularea comenzii plasate pe site. 

Retinerea acestor date se face doar pentru informarea permanenta a clientului in ceea ce priveste starea evolutiei comenzii. De asemenea, pentru imbunatatirea continua a serviciilor oferite, clientii E-SUBLIM.RO pot primi chestionare referitoare la modul de realizare a comenzilor sau pot fi informati periodic cu referire la noile produse sau la ofertele in vigoare. Utilizatorul poate oricand sa modifice informatiile oferite.


RESPONSABILITATI


Pentru produsele lucrate exclusiv manual pot exista mici diferente de realizare (ex. Invitatiile au fundele facute manual, accesoriile cu plante uscate pot prezenta usoare diferente la forma/dimensiunea plantelor). E-SUBLIM.RO face eforturi permanente de imbunatatire a continutului site-ului. Modificarile de pret pot surveni in orice moment fara o notificare prealabila a utilizatorilor site-ului. Acestea pot aparea datorita modificarii preturilor materialelor de la furnizori, a cresterii pretului la utilitati sau a altor factori care conditioneaza buna desfasurare a activitatii.

Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate produselor de catre transportator.


Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul la adresa contact@e-sublim.ro ca renunta la comanda realizata pe E-SUBLIM.RO, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau. ("Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului" - Ordonanata Guvernului nr 130/2000). Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Odata cu produsele returnate, clientul trebuie sa returneze cadoul sau cadourile primite. Retunarea contravalorii produselor se face in contul mentionat in notificarea scrisa in maxim 15 zile lucratoare. Produsele lucrate manual si personalizate nu se returneaza. Toate proiectele disponibile pe E-SUBLIM.RO sunt lucrate din materiale si accesorii de cea mai buna calitate si cu mare atentie la detalii.


Daca doriti sa comandati accesorii asortate cu o anumita invitatie, va recomandam sa mentionati culoarea/culorile de personalizare ale accesoriilor comandate. In acest sens, va putem pune la dispozitie mai multe variante de personalizare cu codurile de culoare aferente (CMYK, RGB) iar Dumneavoastra o veti alege pe cea care va reprezinta cel mai bine. Astfel, codul de culoare ales, va fi utilizat la toate personalizarile de accesorii comandate. Daca nu mentionati ca doriti o anumita culoare, fisierul de bun de tipar va fi editat tinand cont de fisierul sursa al produsului din fotografiile de prezentare ale produsului comandat.


Personalizarile suplimentare (personalizare plicuri de dar/invitatii cu numele invitatilor/citate; personalizari plicuri invitatii, lucrare carduri de confirmare invitatii etc.) se fac contracost. Costurile sunt mentionate in sectiunea INTREBARI FRECVENTE si se aplica la emiterea facturii.


Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru ca evenimentele importante din viata Dumneavoastra sa fie asa cum v-ati dorit! COPYRIGHT


Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Orice utilizare a continutului (fotografii produse, postari blog) fara acordul prealabil al detinatorului va fi sanctionata in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor.


 

spacer

┬ęToate drepturile rezervate E-SUBLIM.RO.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Orice utilizare a continutului (fotografii produse, postari blog), fara acordul prealabil al detinatorului, va fi sanctionata in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor.
Website detinut de Butnaru Eugenia P.F.A., CIF: 36334109, Reg.Com: F18/369/2016