Antet


Livrare gratuita 
pentru comenzi 
mai mari de 500 lei!


Informatii
Cautare
 
INFORMATII SI COMENZI
0746 418 092

PROGRAM DE RELATII CU CLIENTII
LUNI-VINERI: 17.00-19.00 SSL

POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL


www.e-sublim.ro (E-SUBLIM.RO) isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar petru scopurile mentionate, datele personale furnizate de utilizator/client. 
Utilizatorul /clientul poate oricand sa modifice informatiile oferite. 


Datele furnizate de clientii/utilizatorii acestui site au caracter confidential si sunt utilizate doar cu scopul de a asigura realizarea in cele mai bune conditii a serviciilor oferite de E-SUBLIM.RO, pentru procesarea comenzilor si emiterea facturilor. Retinerea acestor date se face doar pentru informarea permanenta a clientului in ceea ce priveste starea evolutiei comenzii. 


Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace care asigura securitatea, confidentialitatea si drepturile persoanelor vizate. E-SUBLIM.RO nu va dezvalui unor terte parti datele personale fara acordul utilizatorului/clientului, nu va schimba, comercializa sau divulga datele cu caracter personal altor persoane (fizice sau juridice). De asemenea, utilizatorii/clientii E-SUBLIM.RO pot posta comentarii sau pot folosi formularul de contact pentru sugestii sau intrebari. Informatiile primite prin intermediul formularului de contact vor fi utilizate tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor vizate.


Orice persoana poate primi informatii privind legislatia aplicabila prelucrarii datelor cu caracter personal pe teritoriul Romaniei la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

CONTACT ANSPDCP

Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, CP 010 336, Bucuresti, Romania

site web: www.dataprotection.ro

mail: anspdcp@dataprotection.ro


spacer

┬ęToate drepturile rezervate E-SUBLIM.RO.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Orice utilizare a continutului (fotografii produse, postari blog), fara acordul prealabil al detinatorului, va fi sanctionata in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor.
Website detinut de Butnaru Eugenia P.F.A., CIF: 36334109, Reg.Com: F18/369/2016