Antet


Livrare gratuita 
pentru comenzi 
mai mari de 500 lei!


Informatii
Cautare
 
INFORMATII SI COMENZI
0746 418 092

PROGRAM DE RELATII CU CLIENTII
LUNI-VINERI: 17.00-19.00 SSL

Invitatie de botez Sweet Baby

Cod: B001

 

 

Pret: 11.00 Lei

Invitatie de botez Sweet Baby
Invitatie de botez Sweet Baby
Comanda instant - Invitatie de botez Sweet Baby

Email Telefon

Invitatie de botez Sweet Baby


Atat invitatia cat si cutia prezinta modele in relief cu manute si talpite de bebe. Acest model de invitatie se preteaza pentru orice botez cochet.

Aceasta invitatie va fi pe placul oricarui iubitor de produse lucrate manual si numai. Pretul include personalizarea, printul si asamblarea. Nu include si nu necesita plic.
Creatia handmade poate fi completata cu setul de accesorii asortate (carduri de masa, meniuri, numere de masa, plicuri de dar, etichete, marturii, carte de oaspeti etc.)

Va recomandam sa plasati din timp comanda. Fiind creatii lucrate exclusiv manual si care se pot personaliza dupa preferintele dumneavoastra, durata de realizare poate fi de 7-20 de zile in functie de complexitatea proiectului ales si de comenzile aflate in lucru. Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.


Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

┬ęToate drepturile rezervate E-SUBLIM.RO.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Orice utilizare a continutului (fotografii produse, postari blog), fara acordul prealabil al detinatorului, va fi sanctionata in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor.
Website detinut de Butnaru Eugenia P.F.A., CIF: 36334109, Reg.Com: F18/369/2016