Antet


Livrare gratuita 
pentru comenzi 
mai mari de 500 lei!


Informatii
Cautare
 
INFORMATII SI COMENZI
0746 418 092

PROGRAM DE RELATII CU CLIENTII
LUNI-VINERI: 17.00-19.00 SSL

Lavender Stories

Cod: INC89

 

 

Pret: 7.40 Lei

Comanda minima: 30

Lavender Stories
Lavender Stories
Lavender Stories
Comanda instant - Lavender Stories

Email Telefon

Lavender Stories


Anul acesta sunt in tendinte invitatiile supradimensionate. Aceasta creatie handmade in tonuri pastelate de acuarela este alegerea sublima pentru o nunta cu tema romantica, vintage sau levantica. Minibuchetul de lavanda ne poarta cu gandul spre spectacolul de miros si culoare ale superbelor campii din Provence...

Sfoara de bumbac este finisata cu ciucuri lucrati manual. Invitatii Dvs vor fi incantati pentru ca... detaliile chiar fac diferenta!

Nu include si nu necesita plic. La livrarea comenzii veti primi si un marker asortat. Dvs il puteti utiliza pentru scrierea numelui invitatilor. Spatele invitatiei este personalizat in acest sens. Textul se poate modifica dupa preferinte.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

┬ęToate drepturile rezervate E-SUBLIM.RO.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Orice utilizare a continutului (fotografii produse, postari blog), fara acordul prealabil al detinatorului, va fi sanctionata in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor.
Website detinut de Butnaru Eugenia P.F.A., CIF: 36334109, Reg.Com: F18/369/2016