Antet


Livrare gratuita 
pentru comenzi 
mai mari de 500 lei!


Informatii
Cautare
 
INFORMATII SI COMENZI
0746 418 092

PROGRAM DE RELATII CU CLIENTII
LUNI-VINERI: 17.00-19.00 SSL

Precious Angel

Cod: IBP80

 

 

Pret: 14.99 Lei

Comanda minima: 30

Precious Angel
Comanda instant - Precious Angel

Email Telefon

Precious Angel


Pentru ca aripile unui inger deschid drumul in viata al fiecarui bebelus... il protejeaza pe el si pe familia lui... O invitatie pretioasa pentru un botez la care detaliile vor face diferenta!

Aceasta creatie handmade se deschide ca o carte iar modelul inedit imbina detaliile fine ca penele cu cartonul perlat de cea mai buna calitate pentru a scrie povestea primei petreceri a ingerasului Dvs.

Pretul include printul alb-negru/color, eticheta pe spatele invitatiei si personalizarea. Se poate lucra si in varianta pentru baietel (bleu, snorkel blue, mov).

Creatia handmade poate fi completata cu setul de accesorii asortate (carduri de masa, meniuri, numere de masa, plicuri de bani, etichete marturii, carte de oaspeti etc.)

Pentru proiecte personalizate, ne puteti contacta folosind formularul de contact.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer

┬ęToate drepturile rezervate E-SUBLIM.RO.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Orice utilizare a continutului (fotografii produse, postari blog), fara acordul prealabil al detinatorului, va fi sanctionata in conformitate cu legislatia in vigoare privind drepturile de autor.
Website detinut de Butnaru Eugenia P.F.A., CIF: 36334109, Reg.Com: F18/369/2016